Prøv Conta sitt regnskapsprogram for enkeltpersonforetak gratis

Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve Conta sitt regnskapsprogram helt gratis i 30 dager.

Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve Conta sitt regnskapsprogram helt gratis i 30 dager.

Alle bedrifter i Norge må ha oversikt over inntekter og kostnader. Det gjelder også for enkeltpersonforetak.

Hvis enkeltpersonforetaket ditt har mer enn 600 bilag i året, må du bruke et regnskapsprogram til dette.

Å bruke et regnskapsprogram er i alle tilfeller den beste løsningen fordi programmet gjør det enklere å føre riktig, og du får med de lovpålagte rapportene du trenger.

Conta er kjent for å komme med gode løsninger for både små og store bedrifter. Målet er forenkle administrasjonsarbeidet som også selvstendig næringsdrivende må jobbe med.

Regnskapsprogrammet til Conta gjør regnskapsføring enkelt, uansett erfaringsnivå.

Regnskapsprogrammet er også knyttet til Conta sitt fakturaprogram, hvor du kan lage godkjente fakturaer. Alle fakturaene blir automatisk ført i regnskapet, slik at du slipper en stor del av jobben.

Se hvordan Conta gjør jobben enkel for deg:

Prøv Conta sitt faktura- og regnskapsprogram gratis i 30 dager.

Enkelt å komme i gang med regnskapet

Å føre regnskap i Conta er både kjapt og enkelt: Tjenesten bruker ord og uttrykk som alle kan forstå, og har smarte veivisere som hjelper deg når du skal registrere kjøp og salg.

De fleste ENK har ikke kompliserte regnskap, og Conta gir deg de funksjonene som små bedrifter har bruk for – registrer kjøp og salg og ta ut de lovpålagte rapportene du trenger, inkludert ferdig utfylt MVA-melding, så er du i mål!

Spørsmål om regnskapsføring?

Slik bokfører du de vanligste bilagene i Conta:

Conta har også laget et gratis regnskapskurs. Jostein og Randi tar deg gjennom det aller meste du trenger å vite slik at du er klar for å føre selv.

Spar tid med smarte løsninger i Conta

Du kan selvfølgelig føre regnskapet selv, men det er også enkelt å invitere inn en regnskapsfører, eller andre som skal ha tilgang. Hvis du ikke har en regnskapsfører fra før, kan du ta kontakt med en av regnskapspartnere til Conta hvis du trenger hjelp.

Du kan ta bilde av kvitteringene dine med Conta sin gratis mobilapp. Send rett til regnskapet så ligger de klare til du skal bokføre.

Den kunstige intelligensen Kaia hjelper deg med å finne riktig konto når du bokfører kjøp.

MVA-rapporten i Conta er også fiks ferdig, slik at du bare trenger å koble sammen med Altinn. Du sender den fra regnskapsprogrammet på 1-2-3.

Nå kan du også levere næringsspesifikasjonen direkte fra Conta til Altinn med bare noen få klikk. Det kan nesten ikke bli enklere enn det!

LES OGSÅ

Slik kommer du i gang!

Du får prøve Conta sitt regnskapsprogram gratis i 30 dager før du bestemmer deg, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.

Når du logger deg inn første gangen, bruker du bare velkomstveiviseren til å sette opp de rette innstillingene for bedriften din.

Så er det bare å sette i gang med bokføringen!

Kom i gang med Conta.

Prøveperioden gjelder eksisterende enkeltpersonforetak, ikke for ENK som blir startet via enkeltpersonforetak.no.

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev