Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Prøv Conta sitt regnskapsprogram for enkeltpersonforetak gratis

Regnskapsprogrammet til Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

Regnskapsprogrammet til Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

Alle bedrifter i Norge må ha oversikt over inntekter og kostnader. Det gjelder også for enkeltpersonforetak.

Hvis enkeltpersonforetaket ditt har mer enn 600 bilag i året, må du bruke et regnskapsprogram til dette.

Å bruke et regnskapsprogram er i alle tilfeller den beste løsningen fordi programmet gjør det enklere å føre riktig, og du får med de lovpålagte rapportene du trenger.

Conta er kjent for å komme med gode løsninger for småbedrifter. Målet er forenkle administrasjonsarbeidet som også selvstendig næringsdrivende må jobbe med.

Regnskapsprogrammet til Conta gjør regnskapsføring enkelt, uansett erfaringsnivå.

Regnskapsprogrammet er også knyttet til Conta sitt fakturaprogram, hvor du kan lage fakturaer gratis. Alle fakturaene blir automatisk ført i regnskapet, slik at du slipper en stor del av jobben.

Se hvordan Conta gjør jobben enkel for deg:

Kom i gang med gratis fakturering i Conta og prøv regnskapsprogrammet gratis i 30 dager.

Enkelt å komme i gang med regnskapet

Å føre regnskap i Conta er både kjapt og enkelt: Tjenesten bruker ord og uttrykk som alle kan forstå, og har smarte veivisere som hjelper deg når du skal registrere kjøp og salg.

Registrere bilag i Conta

De fleste ENK har ikke kompliserte regnskap, og Conta gir deg de funksjonene som små bedrifter har bruk for – registrer kjøp og salg og ta ut de lovpålagte rapportene du trenger, inkludert ferdig utfylt MVA-melding, så er du i mål!

Regnskapsrapportene i Conta

Spørsmål om regnskapsføring?

Slik bokfører du de vanligste bilagene i Conta:

Conta har også laget et gratis regnskapskurs. Jostein og Randi tar deg gjennom det aller meste du trenger å vite slik at du er klar for å føre selv.

Spar tid med smarte løsninger i Conta

Du kan selvfølgelig føre regnskapet selv, men det er også enkelt å invitere inn en regnskapsfører, eller andre som skal ha tilgang.

Du kan ta bilde av kvitteringene dine med Conta sin gratis mobilapp. Send rett til regnskapet så ligger de klare til du skal bokføre. Alt lagres trygt hos Conta i 10 år.

MVA-rapporten i Conta er også fiks ferdig, slik at du bare trenger å fylle ut de samme tallene i MVA-meldingen og sende inn.

Nå får du også med alle tallene du trenger til å levere Næringsoppgave 1. Kopier og lim inn tallene i Altinn og send av gårde. Null stress for deg!

Slik kommer du i gang!

Du får prøve regnskapsprogrammet gratis i 30 dager før du bestemmer deg, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.

Når du logger deg inn første gangen, bruker du bare velkomstveiviseren til å sette opp de rette innstillingene for bedriften din.

Så er det bare å sette i gang med bokføringen!

Kom i gang med Conta.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Vi sender deg jevnlige e-poster med gode tips til å drive egen bedrift.