Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Prøv Conta sitt regnskapsprogram for enkeltpersonforetak gratis

Regnskapsprogrammet til Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

Regnskapsprogrammet til Conta er perfekt for enkeltpersonforetak, og gjør det enkelt å føre regnskap. Du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

Alle bedrifter i Norge må ha oversikt over inntekter og kostnader. Det gjelder også for enkeltpersonforetak.

Hvis enkeltpersonforetaket ditt har mer enn 600 bilag i året, må du bruke et regnskapsprogram til dette.

Selv om du ikke er pålagt å bruke et regnskapsprogram, er det uansett den beste løsningen fordi programmet gjør det enklere å føre riktig, og du får med de lovpålagte rapportene du trenger.

Conta er kjent for å komme med gode løsninger for småbedrifter. Målet er forenkle administrasjonsarbeidet som også selvstendig næringsdrivende må jobbe med.

Regnskapsprogrammet til Conta gjør regnskapsføring enkelt, uansett erfaringsnivå, og knytter sammen regnskap og fakturering på en sømløs måte.

Prøv regnskapsprogrammet til Conta gratis i 30 dager.

Enkelt å komme i gang med regnskapet

Å føre regnskap i Conta er både kjapt og enkelt: Tjenesten bruker ord og uttrykk som alle kan forstå, og har smarte veivisere som hjelper deg når du skal registrere kjøp og salg.

Registrere bilag i Conta

De fleste ENK har ikke kompliserte regnskap, og Conta gir deg de funksjonene som små bedrifter har bruk for – registrer kjøp og salg og ta ut de lovpålagte rapportene du trenger, så er du i mål!

Regnskapsrapportene i Conta

Med gratis døgnåpen brukerstøtte og gode hjelpeartikler får du også raskt svar på det du lurer på.

Og slik får du på plass gode regnskapsrutiner.

Spar tid med smarte løsninger i Conta

Du kan selvfølgelig føre regnskapet selv, men det er også enkelt å invitere inn en regnskapsfører, eller andre som skal ha tilgang.

Regnskapet er knyttet til fakturatjenesten i Conta, hvor du kan lage fakturaer gratis. Alle fakturaene blir automatisk ført i regnskapet, slik at du slipper en stor del av jobben.

Du kan laste opp kvitteringer og andre bilag mens du bokfører, eller sende inn til programmet via e-post. Dokumentasjonen lagres trygt hos Conta i 10 år.

Tallene i MVA-rapporten i Conta er også fiks ferdige, slik at du bare trenger å fylle ut de samme tallene i MVA-meldingen og sende avgårde.

Slik kommer du i gang!

Du får prøve regnskapsprogrammet gratis i 30 dager før du bestemmer deg, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.

Når du logger deg inn første gangen, bruker du bare velkomstveiviseren til å sette opp de rette innstillingene for bedriften din.

Så er det bare å sette i gang med bokføringen!

Prøv regnskapsføring i Conta gratis.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Vi sender deg jevnlige e-poster med gode tips til å drive egen bedrift.