Fakturaprogram best i test i 2024

Hvilket fakturaprogram er best i test? Dette må du se etter når du skal velge fakturasystem for små og mellomstore bedrifter.  

Hvilket fakturaprogram er best i test? Dette må du se etter når du skal velge fakturasystem for små og mellomstore bedrifter.  

Hvis du er opptatt av å ha et fakturaprogram som er billig og enkelt å bruke, er Conta et godt alternativ for enkeltpersonforetaket ditt. Her kan du lage fakturaer i en mal, som bokføres automatisk i regnskapet. 

I tillegg gir systemet deg de mest presise bokføringsforslagene på markedet, slik at du enkelt kan føre ditt eget regnskap

Prøv fakturaprogrammet gratis i 30 dager

Beste fakturaprogram i 2024

Hvilket fakturaprogram som er best, avhenger av hva som er viktig for deg og bedriften din. Conta er blant de billigste og mest brukervennlige på markedet og er allerede brukt av ca 20 prosent av norske bedrifter. 

For kun 159 kroner måneden kan du sende så mange fakturaer du vil og bokføre ubegrenset med bilag. Det er billigere enn de fleste fakturaprogrammene på det norske markedet.

Prøv Conta gratis

I vår pristest kommer Conta ut som det rimeligste alternativet, og vi kan dermed si at Conta sitt fakturaprogram er best i test. Det er også enkelt å bruke for de som ikke har sendt faktura eller ført regnskap før. Conta har mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som bruker faktura- og regnskapsprogrammet. 

Velg funksjonalitet som er best for bedriften

Conta sitt system er skalerbart, noe som er perfekt for små og mellomstore bedrifter i vekst. Du trenger ikke å betale for full pakke når du ikke har behov for det. 

Fullverdig fakturaprogram og regnskapsprogram er inkludert i månedsprisen, så kan du legge til flere tjenester når du får behov for det. 

Tilleggstjenester i Conta:

  • Tilbuds- og ordresystem
  • Timeregistrering
  • Prosjektregnskap
  • Lønnsprogram

Fakturaprogram best på pris i 2023

Et godt faktura- og regnskapsprogram trenger ikke å være dyrt. Conta ble faktisk kåret til «Best på pris» av Regnskap Norge i 2023!

Selv om Conta er det rimeligste økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter, betyr ikke det at funksjonaliteten er dårlig. Med det rimeligste abonnementet kan du

  • sende ubegrenset med faktura på e-post
  • bokføre ubegrenset med bilag
  • få support på e-post og chat
  • levere MVA-melding
  • bruke mobilappen for kvitteringer
  • se alle de nyttige rapportene

…og mye mer!

Prøv det selv – du kan teste fakturaprogrammet gratis i 30 dager.

Best i test kunstig intelligens

For deg som skal føre regnskapet selv for første gang, kan det være nyttig med litt hjelp. Conta har den beste kunstige intelligensen som hjelper deg med bokføringen. 

Mange regnskapsprogrammer tilbyr kontoforslag, altså forslag til hvilken regnskapskonto du skal registrere bilaget ditt på. Conta sin AI er basert på samme teknologi som Google bruker og gir deg forslag til konto basert på beskrivelse og leverandør. 

Undersøkelser viser at Conta gir deg riktig forslag i 88 prosent av tilfellene. Gjennomsnittsscoren hos andre er ifølge våre undersøkelser 29 prosent.

Prøv Conta gratis

Enkelt fakturaprogram for enkeltmannsforetak

Når du driver enkeltmannsforetak er det som regel ikke økonomi og regnskap du ønsker å bruke tid på. Da lønner det seg å ha et enkelt og intuitivt faktura- og regnskapsprogram som hjelper deg når du trenger det. 

I Conta blir fakturaen akkurat slik du ser den på skjermen og det tar bare noen sekunder å fylle den ut og sende den til kunden. Det er derfor enkelt og raskt å få opprettet og sendt faktura til kunden.

Se hvordan du sender din første faktura i Conta:

Prøv Conta gratis
Abonner på Conta sitt nyhetsbrev