Regnskapsprogram best i test: Conta (2024)

Conta ble kåret til det prisvinnende regnskapsprogrammet for små og mellomstore bedrifter i Regnskap Norge sin pristest for 2023.

Conta ble kåret til det prisvinnende regnskapsprogrammet for små og mellomstore bedrifter i Regnskap Norge sin pristest for 2023.

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsprogram. Med Conta kan små og mellomstore bedrifter spare opptil 17 000 kroner* i året – og få nøyaktig den samme funksjonaliteten. Når du starter enkeltpersonforetak hos oss, hjelper vi deg også i gang med faktura og regnskap i Conta.

Start enkeltpersonforetak nå

Prisvinner for små og mellomstore bedrifter 

Regnskap Norge lanserte nylig en pristest med en sammenligning over de mest brukte regnskapsprogrammene i Norge. Conta kom ut som klar prisvinner i alle kategorier for regnskap for små og mellomstore bedrifter:

Gjennomsnittlig månedspris for en mellomstor bedrift med 10 ansatte, 100 bilag, bankintegrasjon, KID og EHF.

Undersøkelsen ble gjort for både små og mellomstore bedrifter, fordelt på tre ulike behov:

  • Kun bruk av regnskap. 
  • Bruk av regnskap og lønn. 
  • Bruk av regnskap, lønn og timeføring. 

Vi er glade for å fortelle at Conta kom ut som prisvinner i alle disse kategoriene!  

Hvorfor er prisene så lave?

Er Conta billigere fordi det har mindre funksjonalitet eller er det et dårligere system? Absolutt ikke! Undersøkelsen ble basert på like premisser, og du får dermed akkurat den samme funksjonaliteten om du velger systemet til 17 000 kroner mer i året. 

Én av grunnene til at Conta kan levere mye lavere priser, er at vi ikke tar betalt per faktura du sender eller bilag du bokfører, slik de fleste andre regnskapssystemer gjør. 

Med Smart-abonnement får du til og med sende og motta ubegrenset med EHF (elektronisk faktura til bedrifter) inkludert i månedsprisen. Det er det få andre systemleverandører som tilbyr. 

Jo flere fakturaer du sender og bilag du bokfører, desto større blir prisforskjellen. Hos Conta betaler du ingenting ekstra!

Prøv Conta gratis

*Undersøkelsen er basert på pris for abonnement, transaksjonskostnader for OCR og EHF, attestering, bankintegrasjon, KID og lønnskjøring for en bedrift med 10 ansatte, 3 brukere, 100 bilag, 10 lønnsslipper og 50 timeregistreringer.

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev