Tilbyr nye nettsider til bedrifter til en rimelig penge

Fra Klepp driver Bjørnar Fonn designverkstedet.no, hvor han gjør små og store design- og webdesign-jobber. Målet er å kunne gi bedrifter i oppstartsfasen en rimeligere vei til ny nettside.

Fra Klepp driver Bjørnar Fonn designverkstedet.no, hvor han gjør små og store design- og webdesign-jobber. Målet er å kunne gi bedrifter i oppstartsfasen en rimeligere vei til ny nettside.

Dette er en del av en serie der vi snakker med folk som bruker Conta, og finner ut hva som rører seg der ute av mennesker med fantastiske ideer og produkter.

Som mange andre i Rogaland kommer Bjørnar Fonn fra olje- og gassektoren, men han har alltid interessert seg for design og mer kreative sysler.

designverkstedet.no tilbyr han nettsider, grafiske elementer og logoer til privatpersoner og bedrifter. Han startet enkeltpersonforetaket sitt via Enkeltpersonforetak.no.

Fra hobby til business

Det å lage nettsider har vært en hobby for Bjørnar i mange år – egentlig helt siden tiden før bredbånd.

– Jeg har holdt på med det siden jeg var ung og skrev HTML i notepad, sier Bjørnar.

– Nå er det jo blitt mye enklere, men mange syns fremdeles det er vanskelig å komme i gang når de ikke kjenner til hva som kreves for å få opp ei hjemmeside. Det er der jeg kommer inn og hjelper.

Skal være litt rimeligere

Bjørnar så også at prisene der ute ofte kunne være litt avskrekkende, siden mange som tilbyr bygging av hjemmesider legger seg på flere titalls tusen kroner for utført jobb.

– Kanskje tar det litt lenger tid, men samtidig får du noe du er fornøyd med til en betydelig billigere penge, spesielt hvis du nettopp har startet opp eller bare trenger en personlig nettside, forklarer Bjørnar.

– Jeg legger meg på en litt lavere terskel prismessig slik at flere som trenger hjemmeside kan få råd til det aller viktigste. Eller mer, hvis de trenger.

Mange forskjellige oppdrag

Bjørnar har valgt WordPress som løsning til hjemmesidene fordi han mener det gir god fleksibilitet for mange forskjellige behov. Samtidig har han skaffet seg samarbeidsavtaler med webhosting domeneleverandører slik at han kan tilby en totalpakke.

– Det er mange forskjellige behov der ute ja, noen ønsker bare noe så enkelt som å bli lette å finne på nettet gjennom en enkel profil. Andre driver mye av virksomheten sin via nettet og trenger mer komplekse løsninger, sier Bjørnar.

Han hjelper også folk som har gjort noe feil og trenger hjelp med nettsiden sin, når uhellet er ute.

– Løsningene vi bruker gjør det enkelt å tilpasse til hver enkelt. Men i tillegg hjelper jeg folk når uhellet er ute og noe har gått feil, eller hvis en side trenger oppgradering.

– Conta er et friskt pust

– Jeg oppdaga dere på ordentlig da jeg registrerte meg via Enkeltpersonforetak.no, forklarer Bjørnar da vi spør hvordan han fant oss.

– Så det var en fin reise og introduksjon til Conta, som var med meg helt frem til enkeltpersonforetaket ble til virkelighet. Også tilbyr dere jo både faktura og regnskap i tillegg så jeg kan bli værende hos dere, fortsetter han.

Foruten det at Enkeltpersonforetak.no var enkelt å bruke, mener han Conta sine andre tjenester også kommer godt ut av sammenligning med andre tjenester.

– I alle fall med mange av de systemene jeg har brukt i oljeindustrien er det voldsomt tunge programmer, mens Conta bare fungerer. Det er et friskt pust!

Mye på gang

Ordet har spredd seg om det Bjørnar kan tilby:

– Folk finner meg ofte via jungeltelegrafen, jeg driver ikke med noe aktiv markedsføring på nettet utenom det å ha en egen nettside såklart. Så jeg går ikke tom for oppdrag med det første, sier Bjørnar.

Bjørnar jobber for tiden med en ny grafisk profil for ølfestivalen «Sur og Bitter» i Stavanger, som vil få en helt ny look i 2020.

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev